Untitled Document

 

ΕταιρίαΡολά ΑλουμινίουΓκαραζόπορτεςΒαφείοΆλλα ΠροϊόνταΑρχιτέκτονεςΙδιώτεςΝέαΕπικοινωνία
Ρολά - γκαραζόπορτες / Πλαστικά δομικά υλικά / Συστήματα σήτας / Συστήματα σκίασης / Πτυσσόμενες πόρτες /

Ακούστε τα διαφημιστικά μας spots
Πρώτο Spot Δεύτερο Spot
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Επικοινωνία
Για τεχνικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα τηλέφωνα του εργοστασίου (8:00 πμ - 16:00 μμ Δευτέρα έως Παρασκευή).
Τεχνική υποστήριξη:
ΝΤΑΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙΝ. 6974877262

Ρολά - Γκαραζόπορτες

Τα αρχικά CE προκύπτουν από το Conformité Européenne που σημαίνει Ευρωπαϊκή Συμμόρφωση «European Conformity». H σήμανση CE εφαρμόζεται μόνο σε προϊόντα για τα οποία έχει εκδοθεί η οδηγία «νέας προσέγγισης». Ειδικότερα, η σήμανση CE σε ένα προϊόν βεβαιώνει πως αυτό συμμορφώνεται με απαιτήσεις (Νόμοι & Πρότυπα). Την ευθύνη συμμόρφωσης του προϊόντος, και επομένως της σήμανσης CE, έχει ο κατασκευαστής.

Ας σημειωθεί ότι η σήμανση CE στα ρολά είναι υποχρεωτική και έτσι ο κάθε κατασκευαστής υποχρεούται να κάνει τις δικές του δοκιμές βάσει των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά. Επομένως η σήμανση CE δεν μεταβιβάζεται.

Στα ρολά ακολουθούνται 3 στάδια. Το πρώτο στάδιο αφορά τις Αρχικές Δοκιμές Τύπου(ΙΤΤ), το δεύτερο την  Εφαρμογή(FPC) και τέλος ακολουθεί η Δήλωση Συμμόρφωσης.

Η Εxtraplastica πιστή στην ποιότητα που διαθέτει χρόνια τώρα στους συνεργάτες της, προέβη στις δοκιμές Τύπου Αντίστασης στην Ανεμοπίεση με βάρη πάνω στα ρολά και τις γκαραζόπορτες που κατασκευάζει, έτσι ώστε να γίνεται προσομοίωση της πίεσης που δέχεται το ρολό από τον άνεμο.

Ανάλογα με τα βάρη που μπορεί να αντέξει ένα ρολό ή μια γκαραζόπορτα κατατάσσεται και στην ανάλογη κλάση. Οι διαβάθμιση των κλάσεων είναι από 0-6.

Ας σημειωθεί εδώ ότι βάσει των δοκιμών η Extraplastica έχει κατατάξει τα περισσότερα από τα ρολά και τις γκαραζόπορτες που κατασκευάζει στην κλάση 6 που είναι και η μέγιστη κλάση αντοχής προϊόντος

Είναι εμφανές λοιπόν και πλέον επιβεβαιωμένο και με Ευρωπαϊκά standars ότι η Εxtraplastica κατασκευάζει ποιοτικά ρολά και γκαραζόπορτες και επιπλέον εκτός από το CE παρέχει 3 χρόνια Εγγύηση Καλής Λειτουργίας Προϊόντος και 5 χρόνια Εγγύηση για τους Ηλεκτρικούς Μηχανισμούς που διαθέτει .

Διότι όντας σίγουροι για τα προϊόντα που διαθέτουμε στην αγορά μπορούμε να εξασφαλίσουμε και στους πελάτες μας τα ανάλογα συγκριτικά πλεονεκτήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ : CE, 3 XRONIA ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΛΟΥ & ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ

 

ΑΔΙΑΡΡΗΚΤΑ ΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EXTRAPLASTICA

Η εταιρεία extraplastica με αίσθημα ευθύνης διαθέτει στην ελληνική αγορά ρολά και γκαραζόπορτες αλουμινίου, τα οποία εγγυώνται την καλή λειτουργία και αισθητική, αλλά κυρίως εγγυώνται και την ασφάλεια  του τελικού καταναλωτή .

Βασικό ρόλο για την ασφάλεια που παρέχει ένα ρολό παίζει το φυλλαράκι από το οποίο είναι κατασκευασμένο. Η καλύτερη λύση για λόγους ασφάλειας είναι να χρησιμοποιηθεί φυλλαράκι διέλασης δηλαδή ένα φυλλαράκι προφίλ, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο να παραβιαστεί, διότι τα φυλλαράκια αλουμινίου/πολυουρεθάνης δεν διαθέτουν την ίδια στιβαρότητα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί πρόσθετοι τρόποι που προτείνει η εταιρεία μας, προκειμένου να διασφαλιστεί περαιτέρω ασφάλεια από τις διαρρήξεις.

Ρολό προφίλ (για περισσότερη ασφάλεια), σε συνδυασμό με μοτέρ αντίληψης εμποδίων, μας δίνει την δυνατότητα να βάλουμε στο κάτω μέρος του ρολού σύρτες. Έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος αν ξεχαστούμε και  χρησιμοποιήσουμε το ρολό ενώ έχουμε βάλει τους σύρτες , να καεί το μοτέρ μας.

Ως εναλλακτικό του μοτέρ αντίληψης εμποδίων, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε  απλό μοτέρ σε ρολό ή γκαραζόπορτα με φυλλαράκι προφίλ και προκειμένου να διασφαλίσουμε την προστασία από τις παραβιάσεις, η Extraplastica προτείνει τις δέστρες ασφαλείας.  Οι δέστρες ασφαλείας μπαίνουν μέσα στο κουτί του ρολού και έτσι έχουμε ‘’κλείδωμα ‘’ του ρολού και της γκαραζόπορτας στο κατέβασμα, ώστε να μην μπορεί να σηκωθούν και να παραβιαστούν .

Ας σημειωθεί ότι οι δέστρες ασφαλείας καθώς και οι σύρτες , όπως και τα μοτέρ αντίληψης εμποδίων, μπορούν να μπουν και εκ των υστέρων σε μια κατασκευή.

Είναι βασικό να, γνωρίζουμε ότι και εκ των υστέρων μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτές τις παρεμβάσεις προκειμένου να κοιμόμαστε ήσυχα.

Επίσης για τα ρολά ή την γκαραζόπορτα μας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κλειδοδιακόπτη, δηλαδή διακόπτη με δικό μας κλειδί όταν θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι κάποιος άλλος δεν θα κινήσει και θα ανοίξει το ρολό ή την γκαραζόπορτα μας.

Μία πολύ καλή λύση που μπορεί να μας προφυλάξει επίσης από τις βλέψεις ενός επίδοξου διαρρήκτη, είναι η τοποθέτηση ενσύρματου ή ασύρματου κεντρικού διακόπτη ή κοντρόλ για όλα τα ρολά μας, έτσι ώστε να κλείνουν και να ανοίγουν όλα μαζί ή κατά ομάδες. Η λύση αυτή μας βοηθάει να μην ξεχνάμε να κλείσουμε τα ρολά μας σε περίπτωση που φύγουμε βιαστικά απ’ το σπίτι και ιδίως σε περιπτώσεις που τα κουφώματα και κατά συνέπεια τα ρολά είναι πολλά.

Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε αν συνδυάσουμε την λύση του κεντρικού διακόπτη με έναν ενσύρματο ή ασύρματο χρονοδιακόπτη. Στην περίπτωση αυτή ακόμα και όταν θα λείπουμε από το σπίτι θα μπορούν τα ρολά μας να κινούνται τις ώρες που έχουμε ορίσει εμείς, για παράδειγμα να κλείνουν το βράδυ και να ανοίγουν το πρωί, έτσι ώστε να φαίνεται ότι στο σπίτι ή στο διαμέρισμα υπάρχει άτομο και δεν λείπουμε. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ιδίως σε περίοδο διακοπών.

Σε περίπτωση που θέλουμε περαιτέρω ασφάλεια και για την γκαραζόπορτα μας, η οποία είναι ούτω σει άλλως αυθεντικότερη, αφού είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, υπάρχουν και άλλες λύσεις εκτός από τις δέστρες ασφαλείας και τον κλειδοδιακόπτη.

Μπορούμε να βάλουμε κλειδαριές στο κατωκάσι της γκαραζόπορτας, οι οποίες προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια από ενδεχόμενη προσπάθεια παραβίασης.

Επιπλέον  μπορούμε να βάλουμε μια ασύρματη μονάδα ελέγχουμε με πληκτρολόγιο, η οποία βάσει κωδικού επιτρέπει μόνο σε εμάς να ανοίξουμε την γκαραζόπορτα.

Άλλωστε στις περιπτώσεις που η γκαραζόπορτα μας διαθέτει κίνηση μοτέρ - μανιβέλα, πράγμα απαραίτητο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, τότε η extraplastica προτείνει κλειδαριά στο ντιζάκι της μανιβέλας, έτσι να μην μπορεί οποιοσδήποτε άλλος με μια μανιβέλα να κινήσει την γκαραζόπορτα. Αυτό ισχύει και για οποιοδήποτε   άλλο ρολό που κινείται με μοτέρ-μανιβέλα.

Τέλος η extraplastica έχει λανσάρει το σύστημα ¨safe home¨ βάσει του οποίου υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κρυφών επαφών συναγερμού στα ρολά μας, απλά τα ρολά πρέπει να έχουν παραγγελθεί με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Είναι κατανοητό από όλα τα παραπάνω, ότι η extraplastica λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας και τεχνογνωσίας της έχει αναπτύξει μια σειρά λύσεων ασφαλείας, τις οποίες μπορεί να προσφέρει στους συνεργάτες της, εξασφαλίζοντας έτσι ήσυχο ύπνο σε κάθε σπίτι που θα εμπιστευτεί την εταιρεία μας.


    Copyright 2011 by Extraplastica
Designed by energyline - Developed by aluNET   

);