Untitled Document

 

ΕταιρίαΡολά ΑλουμινίουΓκαραζόπορτεςΒαφείοΆλλα ΠροϊόνταΑρχιτέκτονεςΙδιώτεςΝέαΕπικοινωνία
Εταιρικό προφίλ / Φιλοσοφία- Στόχοι / Διοίκηση - στελέχη / Εγκαταστάσεις / Πιστοποιήσεις / Ισολογισμοί /

Ακούστε τα διαφημιστικά μας spots
Πρώτο Spot Δεύτερο Spot
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Επικοινωνία
Για τεχνικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα τηλέφωνα του εργοστασίου (8:00 πμ - 16:00 μμ Δευτέρα έως Παρασκευή).
Τεχνική υποστήριξη:
ΝΤΑΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙΝ. 6974877262

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ  της εταιρείας μεταδίδεται με ευθύνη από γενιά σε γενιά και βασίζεται στους παρακάτω άξονες:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ
Αυτό συνεπάγεται ποιότητα στα εξαρτήματα ή υλικά που απαρτίζουν το τελικό προϊόν, ποιότητα στην εκτέλεση της παραγωγικής διαδικασίας μέσω πιστοποιήσεων, ποιότητα στην εξυπηρέτηση, ποιότητα στο after sales service (εξυπηρέτηση μετά την πώληση), ποιότητα στην εκπαίδευση των εργαζομένων, ποιότητα στις υποδομές πάντα σε σχέση με το περιβάλλον.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Αξιοπιστία στην επικοινωνία και στην εξυπηρέτηση του πελάτη, αξιοπιστία στις συναλλαγές, αξιοπιστία στην εγκυρότητα των παραδόσεων, αξιοπιστία στην υλοποίηση και ολοκλήρωση των επενδύσεων, αξιοπιστία του ονόματος της εταιρείας στον ελλαδικό χώρο και όχι μόνο.

ΕΣΤΙΑΣΗ  ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
Εστίαση στις ανάγκες, τρέχουσες και δυνητικές και τις προσδοκίες των εσωτερικών και εξωτερικών πελατών, στην εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό, ευγένεια και υπομονή, στις καινοτόμες λύσεις, στην εκπαίδευση  του πελάτη, στην εμπιστοσύνη για μακροχρόνια συνεργασία.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
Πρωτοπορία σε νέα προϊόντα, διαδικασίες και υποδομές, ενθάρρυνση νέων ιδεών, πρωτοπορία στην υλοποίηση νέων τεχνολογιών.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
Καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και θετικών σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων, δεδομένου ότι η επίτευξη θετικότερων αποτελεσμάτων σε όλα τα επίπεδα, επιτυγχάνεται  καλύτερα με την συνεργασία και την εποικοδομητική επικοινωνία μιας ομάδας, παρά ενός μεμονωμένου ατόμου.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Κινητήριος μοχλός μας αποτελεί η έμπνευση, η επένδυση, η οργάνωση και η ανάπτυξη ιδεών με επίκεντρο πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα. Επίσης η επίλυση προβλημάτων μέσω επιχειρηματικών σχεδίων, πάντα έχοντας ως βάση σωστή επαγγελματική νοημοσύνη και νοοτροπία. Επιχειρηματικότητα τελικά για εμάς σημαίνει κυρίως γνώσεις, δίκτυο συνεργατών, ψυχική ενέργεια, δέσμευση και πάθος.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Η ανάπτυξη Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης  αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις της εταιρείας. Ο περιβαλλοντικός τρόπος σκέψης (think green) και η συμμόρφωση με τους τρέχοντες κανόνες περιβαλλοντικής νομοθεσίας, έχει ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση δυσμενών επιπτώσεων στο περιβάλλον. Τα παραπάνω επιτυγχάνονται και στην πράξη με μηχανήματα ορθής διαχείρισης και ανακύκλωσης των απορριμμάτων, με μεθόδους βιολογικού καθαρισμού κ.τ.λ.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Η κοινωνική ευθύνη μιας εταιρείας έγκειται στην δεοντολογία και τον ηθικό κώδικα που την διακρίνει. Από το ιδρυτικό της στάδιο προτεραιότητά μας ήταν ο άνθρωπος, η ευημερία και η ανάπτυξή του, μεμονωμένα αλλά και ως μέρος ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
Συνεχίζουμε διαχρονικά και ανανεώνουμε συνεχώς, βάσει των τρεχουσών συνθηκών την δέσμευσή μας αυτή. Έμπρακτα η εταιρεία προσφέρει στο μέτρο του δυνατού σε κοινωφελείς οργανισμούς και ιδρύματα όπως το χαμόγελο του παιδιού, οι γιατροί χωρίς σύνορα κ.τ.λ. και χρηματοδοτεί πλήθος χορηγιών για την ενίσχυση του κλάδου του αλουμινίου.

Οι  πρωταρχικοί αλλά και διαχρονικοί στόχοι ΣΤΟΧΟΙ της εταιρείας  συνοψίζονται στα παρακάτω:

  • Διατήρηση της ηγετικής θέσης που κατέχει η εταιρεία σήμερα στον κλάδο των ρολών αλουμινίου και της βαφής αλουμινίου και την αύξηση του μεριδίου αγοράς της σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • Ολική Ποιότητα για το σύνολο των προϊόντων που κατασκευάζουμε, πρακτική που συμβαδίζει με  ποιοτική υπεροχή και συνεχώς αυξανόμενο συγκριτικό πλεονέκτημα.
  • Ικανοποιημένοι Συνεργάτες, οι οποίοι αποτελούν την καλύτερη και πιο αξιόπιστη διαφήμιση της εταιρείας. Προτεραιότητά μας αποτελεί η ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων για την επίλυση προβλημάτων, έτσι ώστε να υπάρχει πάντα στην διάθεση των πελατών μας ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Όπλο μας το χαμόγελο και η θετική ενέργεια.
  • Ανταγωνιστική Τιμολογιακή Πολιτική για τον επαγγελματία του κλάδου (κατασκευαστή, έμπορο αλουμινίου), προκειμένου να μπορεί να αντεπεξέλθει στον σύγχρονο ανταγωνισμό και την οικονομική κρίση.
  • Άμεσες Παραδόσεις για όλη την Ελλάδα, είτε όσον αφορά τα προϊόντα που κατασκευάζει η εταιρεία, ρολά αλουμινίου, γκαραζόπορτες κ.τ.λ., είτε όσον αφορά την βαφή αλουμινίου φασόν για τους συνεργάτες της.
  • Αύξηση των εξαγωγών της EXTRAPLASTICA σε Κύπρο, Αλβανία, Ανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ...
Να εμπνέουμε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη στον κλάδο και τους συνεργάτες μας  και να αποτελούμε σημείο αναφοράς για την πρωτοπορία,  με γνώμονα  την  ανθρωποκεντρική και περιβαλλοντική αντίληψη.

Από τη μία μεριά η αγάπη και η προτίμηση των πελατών μας, και από την άλλη, η αδιάκοπη προσπάθεια των ανθρώπων της εταιρίας, έδωσαν στην επιχείρηση την ηγετική θέση που κατέχει σήμερα και της δίνουν την δυνατότητα να ατενίζει με αισιοδοξία και όραμα το μέλλον… 

    Copyright 2011 by Extraplastica
Designed by energyline - Developed by aluNET   

);