Untitled Document

 

ΕταιρίαΡολά ΑλουμινίουΓκαραζόπορτεςΒαφείοΆλλα ΠροϊόνταΑρχιτέκτονεςΙδιώτεςΝέαΕπικοινωνία
Εγκαταστάσεις / Χρωματολόγια / Ποιοτικός έλεγχος /

Ακούστε τα διαφημιστικά μας spots
Πρώτο Spot Δεύτερο Spot
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Επικοινωνία
Για τεχνικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα τηλέφωνα του εργοστασίου (8:00 πμ - 16:00 μμ Δευτέρα έως Παρασκευή).
Τεχνική υποστήριξη:
ΝΤΑΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙΝ. 6974877262
Είστε εδώ:   Βαφείο
ΒΑΦΕΙΟ

Το βαφείο EXTRACOLOR αποτελεί μία καθετοποιημένη μονάδα Ηλεκτροστατικής Βαφής και Χρωμάτων Ξύλου, η οποία φέρει την υπογραφή της ποιότητας EXTRAPLASTICA. Ένα από τα πλέον σύγχρονα βαφεία της αγοράς, εγγυάται ένα απόλυτα ποιοτικό αποτέλεσμα στη βαφή, καθώς και συγκριτικό πλεονέκτημα στους επαγγελματίες που το εμπιστεύονται.
Με την EXTRACOLOR εξασφαλίζονται πολλαπλοί στόχοι για τους συνεργάτες μας. Πρωτίστως επιτυγχάνεται ομοιομορφία στην βαφή κάθε παραγγελίας και επιπλέον εξασφαλίζεται γρήγορη παράδοση και φθηνότερη τιμή. Τα παραπάνω πλεονεκτήματα ενισχύονται από μια τεράστια γκάμα χρωματικών επιλογών και ποιοτικού αποτελέσματος βαφής.

Η επιλογή EXTRACOLOR αποτελεί εγγύηση για τους παρακάτω λόγους:

Πλούσιες επιλογές σε χρώμα

Έχει δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε μία πλούσια γκάμα 530 χρωμάτων καλύπτοντας και τις πιο ειδικές απαιτήσεις :αποχρώσεις RAL, Ματ, Μεταλλικές, Rafaello, Sample, Fiji, NCS, Πέρλας και απομίμησης Ξύλου και όλα αυτά με τις ποιοτικότερες προδιαγραφές. Ο εμπλουτισμός των χρωματολογίων της εταιρείας είναι συνεχής, καθώς ανάλογα με τις τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά, η EXTRACOLOR προσθέτει και νέες αποχρώσεις, εξυπηρετώντας ακόμη πιο ολοκληρωμένα τις ανάγκες των πελατών της. Δηλαδή, υπάρχει η δυνατότητα άψογης και ποιοτικής βαφής σειρών αλουμινίου, πάνελ, κουρμπαριστών, σητών, ρολών αλουμινίου κ.ά.

Πιστοποιητικά ποιότητας

Η συνεργασία της εταιρείας με τους πιο αξιόλογους προμηθευτές πρώτων υλών, η προσήλωση στην ποιοτική παραγωγή, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι συνεχείς έλεγχοι της παραγωγικής διαδικασίας, εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα, δεν αποτελούν όμως τα μόνα εχέγγυα της εταιρείας. Η EXTRACOLOR εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με ISO 9001:2008.
Επιπλέον, η EXTRACOLOR χρησιμοποιεί πούδρες βαφής που είναι κατάλληλες για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, πιστοποιημένες κατά Qualicoat και GSB, δεν περιέχουν μόλυβδο και TGIC, είναι μη τοξικές και οικολογικές, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εταιρία επίσης διαθέτει στον χώρο των εγκαταστάσεων της, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου με διπλωματούχο Χημικό Μηχανικό, γεγονός που εξασφαλίζει και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των συνεργατών της για άμεση και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη.
Επιπροσθέτως, παρέχει εντελώς δωρεάν στους πελάτες της, την ειδική προεπεξεργασία Seaside Class (παραθαλάσσια κλάση).
Η διαδικασία παραθαλάσσιας κλάσης είναι ενισχυμένη επιφανειακή κατεργασία του αλουμινίου πριν το στάδιο της βαφής. Προβλέπει δε διπλή, αλκαλική και όξινη προσβολή του μετάλλου πριν την χρωμάτωση, με σκοπό τη μεγαλύτερη προστασία των προφίλ. Προτιμάται ιδίως σε παραθαλάσσιες περιοχές ή γενικά σε περιοχές με ιδιαίτερα βεβαρημένο περιβάλλον, για την αντιμετώπιση του κινδύνου της νηματοειδούς διάβρωσης στα προφίλ αλουμινίου, με συνέπεια την εξασθένηση της ποιότητας βαφής.

Υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός

Τα πρωτοποριακά μηχανήματα ρομποτικής τεχνολογίας που έχουν επιλεγεί από την εταιρεία από τους μεγαλύτερους γερμανικούς και ιταλικούς οίκους, οδηγούν σε ποιοτικότερη και ταχύτερη παραγωγική διαδικασία.
Τα μηχανήματα αυτά έχουν ως χειριστές έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και με τη συμβολή χημικού μηχανικού σε καθημερινή βάση, επιτυγχάνονται οι απαραίτητες εργαστηριακές έρευνες και έλεγχοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η EXTRACOLOR διαθέτει βιολογικό καθαρισμό, καθώς και κλειστό αποθηκευτικό χώρο για παραλαβές 600 τ.μ. με ασύρματη γερανογέφυρα.

Γρήγορες παραδόσεις

Η EXTRACOLOR έχει επιτύχει χρόνους παραδόσεων-ρεκόρ για τα τρέχοντα δεδομένα της αγοράς. Παραδόσεις σειρών προφίλ, πάνελ, σητών, κ.τ.λ. γίνονται κατά απαίτηση του πελάτη, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της εταιρείας.
Είναι  απαραίτητο να τονιστεί ότι όλα τα ρολά και οι γκαραζόπορτες της βιομηχανίας EXTRAPLASTICA, που βάφονται στην πλούσια γκάμα χρωμάτων του βαφείου EXTRACOLOR, έχουν επίσης παραδόσεις ρεκόρ!

Συνοψίζοντας, το βαφείο EXTRACOLOR εξασφαλίζει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που επιθυμεί κάθε επαγγελματίας: αξιοπιστία, φιλικότητα, εξυπηρέτηση και κυρίως υπευθυνότητα.
    Copyright 2011 by Extraplastica
Designed by energyline - Developed by aluNET   

);